Hario GlassメーカーTCA-5の使用説明書/サービス説明書
ページ先へ移動 of 10
THIRD WAVE COFFEE SPECIALTY COFFEE 1 from SEED to CUP Transparence distribution and traceability improve the quality of coffee. Flavor of global standard Specialty coffee are evaluated by flavor of global standard. Single Origin Enjoy the full flavor of single origin coffee.
FIRST WAVE 1930s to 1960s 12 SECOND WAVE 1960 s to 1990 s. 3 THIRD WAVE 1990s to now. New generation of specialty coffee: coffee progressed to next stage like wine. Coffee is no longer a bulk produced item. Rather, coffee is blossoming as being an refined article of taste.
V60 DRIPPER WHY V60? 1 Cone Shape The cone adds depth to the coffee layer. Large Single Hole The big hole can change coffee taste with speeds of water flow. Spiral Ribs Spiral ribs for maximum coffee expansion. 2 3 www.harioglass.com HARIO GLASS Co.
VD-01/02/03 Cups:1-2 / 1-4 / 1-6 Plastic Color: VDC-01/02 Cups:1-2 / 1-4 Ceramic Color: VDG-01/02 Cups:1-2 / 1-4 Glass Color: VCF-W Size:01/02/03 Paper Filter(White) VCF-M Size:01/02/03 Paper Filter(B.
SYPHON HARIO SYPHON syphon allows for greater control and user input over the entire brewing process and yields a clean coffee with no sediment and pronounced flavors. syphon is a modern update on a technology that has been around for over 50 years.
TCA-2/3/5 Cups:2/3/5 240/360/600ml 8/12/20oz MCA-3 Cups:3 360ml/12oz NCA-3 Cups:3 360ml/12oz P o s i t i o n t h e u p p e r b o w l a t a t i l t o n t h e low er b owl b ef o re b oil ing . P o ur wa t e r or ho t wat e r in t o th e low er b owl t o t he d esi re d leve l.
PROFESSIONAL BARISTA TOOLS COFFEE TOOL 1 Grinder Freshly-ground coffee for your tasty cup. Cloth Filter Drip Cloth drip provides a foolproof way to brew rich, aromatic coffee. Drip Kettle Very best kettle for pour over . 2 3 Cold Water Drip Classic brewing system brings out coffees flavor and aroma by slowly dripping cold water.
VKB-120HSV 1200ml/40oz Stainless Kettle DPW-1/3 240/480ml 8/16oz MSCS-2TB Ceramic Mill WDC-6 780ml/26oz Water dripper MSS-1B Ceramic Mill Grinder Count on thi s eco -fr iendly , hand - cranked coffee mill to provide the per fec t grind for your p referred brewing method.
BREW BAR POUR OVER BREW BAR 1 Best Brewing system Simple Operation Demonstration of making coffee 2 3 Reasonable equipment Best brewing system for single origin coffee. Efficient and simple brewing operation for Baristas at peak time. Attractive demonstration in front of customer eliminate a barrier between Barista and customer.
V60 Coffee Bar Flow V60 Coffee Bar Map P ick Up W ait D rip D rink C hoose coffee G rind Order Grind Pick Up Drip 1 2 3 4 5 6 7 O rder Start Start Goal Goal BREW BAR.
デバイスHario Glass TCA-5の購入後に(又は購入する前であっても)重要なポイントは、説明書をよく読むことです。その単純な理由はいくつかあります:
Hario Glass TCA-5をまだ購入していないなら、この製品の基本情報を理解する良い機会です。まずは上にある説明書の最初のページをご覧ください。そこにはHario Glass TCA-5の技術情報の概要が記載されているはずです。デバイスがあなたのニーズを満たすかどうかは、ここで確認しましょう。Hario Glass TCA-5の取扱説明書の次のページをよく読むことにより、製品の全機能やその取り扱いに関する情報を知ることができます。Hario Glass TCA-5で得られた情報は、きっとあなたの購入の決断を手助けしてくれることでしょう。
Hario Glass TCA-5を既にお持ちだが、まだ読んでいない場合は、上記の理由によりそれを行うべきです。そうすることにより機能を適切に使用しているか、又はHario Glass TCA-5の不適切な取り扱いによりその寿命を短くする危険を犯していないかどうかを知ることができます。
ですが、ユーザガイドが果たす重要な役割の一つは、Hario Glass TCA-5に関する問題の解決を支援することです。そこにはほとんどの場合、トラブルシューティング、すなわちHario Glass TCA-5デバイスで最もよく起こりうる故障・不良とそれらの対処法についてのアドバイスを見つけることができるはずです。たとえ問題を解決できなかった場合でも、説明書にはカスタマー・サービスセンター又は最寄りのサービスセンターへの問い合わせ先等、次の対処法についての指示があるはずです。