Morphy RichardsメーカーAccents 400010の使用説明書/サービス説明書
ページ先へ移動 of 12
FP400 0 1 0 MUK Rev 1 * Register online for your 2 y ear guarantee. See the back of this instruction book for details, (UK and Ireland customers only) . St and Mix er GU ARANTEE 2 YEAR Please read and k eep these instructions for future use www .facebook.
2 The use of any electrical appliance req uires the follo wing common sense safety rules. Please read these instructions car efully before using the product.
3 Features (1) Head Unit (2) Bowl Co ver (3) Mixing Bowl (4) Head Release Lev er (5) Speed/Pulse Selector (6) Bowl Locator (7) Attachment Sleev e (8) Attachment Sock et (9) Splash Guard (10) Beater (1.
4 5 Pr ess the Head Release Lever and lo wer the Head Unit pressing do wn until locked in position. (Y ou will hear an audible click and the Lev er will return). 4 4 Place the attachment and Splash Guard into the Attachment Sock et (8) . Rotate the Attachment Sleev e (7) clockwise to secure into place.
5 Y our mixer features a saf ety cut out designed to protect the motor fr om overheating. After 5 minutes of continuous use to p reven t over h eating you will need to switch off y our stand mixer and leav e to cool for 1 0 minutes, especially impor tant when mixing heavier mixtur es.
6 Y our Stand Mixer comes with three mixing attachments, each is designed f or a specific task. Beater (10) Use the Beater for cr eaming butter and sugar , mixing cake mix es and making shor t crust pastry . When using the Beater it is recommended to use speeds 1 -4 as higher speeds may cause splashing.
7 Method: 1 Place the milk, sugar , salt and butter in a small saucepan and heat ov er low heat until the butter melts and sugar dissolves. Cool until lu kewar m. 2 Dissolve the y east in warm water in a warmed Mixing Bowl. A dd the luke warm milk mixture and 4 ½ cups of flour .
8 Recipes Method: 1 Pr eheat the oven to 1 70 o C, Gas Mark 3. Grease baking tra ys or line them with parchment. 2 Sift together the flour , bicarbonate of soda and salt; set aside. 3 Attach the Beater to the Mixer . In the Mixing Bowl, add the melted butter , brown sugar and caster sugar and beat until w ell blended.
9 For the pastry: • 460g Plain flour • 280g Good quality unsalted butter at room temperature (cut into pieces) • 1 20g Unrefined caster sugar • 2 Eggs • Pinch of salt For the filling: • 2x.
10 Method: 1 Place all ingredients in the Mixing Bo wl. 2 Using the Beater Attachment, mix on speed 1 until light and cream y . 3 During mixing it may be necessary to stop the Mixer and scrape the sides of the Mixing Bowl using a spatula a f ew times to make sur e all the ingredients ar e incorporated properly .
11 Method: 1 Pr e heat the oven to 1 50ºC / Gas Mark 2. 2 Place whites in the Mixing Bowl and insert Whisk Attac hment. 3 Whisk on maximum speed until at the soft peak stage. This takes about 3 minutes. It may be necessary to stop the mix er and scrape the sides of the bowl to mak e sure all the ingredients ar e incorporated.
FP400 0 1 0 MUK Rev 1 04/1 4 The After Sales Division Morphy Richar ds Ltd Mexbor ough, South Y orkshire, England, S64 8AJ Helplines (office hours) UK 0844 871 0960 Spare P ar ts 0844 873 0726 Republic of Ireland 1 80 0 409 1 1 9 www .
デバイスMorphy Richards Accents 400010の購入後に(又は購入する前であっても)重要なポイントは、説明書をよく読むことです。その単純な理由はいくつかあります:
Morphy Richards Accents 400010をまだ購入していないなら、この製品の基本情報を理解する良い機会です。まずは上にある説明書の最初のページをご覧ください。そこにはMorphy Richards Accents 400010の技術情報の概要が記載されているはずです。デバイスがあなたのニーズを満たすかどうかは、ここで確認しましょう。Morphy Richards Accents 400010の取扱説明書の次のページをよく読むことにより、製品の全機能やその取り扱いに関する情報を知ることができます。Morphy Richards Accents 400010で得られた情報は、きっとあなたの購入の決断を手助けしてくれることでしょう。
Morphy Richards Accents 400010を既にお持ちだが、まだ読んでいない場合は、上記の理由によりそれを行うべきです。そうすることにより機能を適切に使用しているか、又はMorphy Richards Accents 400010の不適切な取り扱いによりその寿命を短くする危険を犯していないかどうかを知ることができます。
ですが、ユーザガイドが果たす重要な役割の一つは、Morphy Richards Accents 400010に関する問題の解決を支援することです。そこにはほとんどの場合、トラブルシューティング、すなわちMorphy Richards Accents 400010デバイスで最もよく起こりうる故障・不良とそれらの対処法についてのアドバイスを見つけることができるはずです。たとえ問題を解決できなかった場合でも、説明書にはカスタマー・サービスセンター又は最寄りのサービスセンターへの問い合わせ先等、次の対処法についての指示があるはずです。