Vulcan-HartメーカーML-52497の使用説明書/サービス説明書
ページ先へ移動 of 8
CONVEYORIZED PIZZA OVEN MODEL CB1824E ML-52497 VULCAN-HART COMPANY, P.O. BOX 696, LOUISVILLE, KY 40201-0696, TEL. (502) 778-2791 FORM 30995 (9-96) INST ALLA TION & OPERA TION MANUAL.
— 2 — Installation, Operation and Care of MODEL CB1824E CONVEYORIZED PIZZA OVEN PLEASE KEEP THIS MANUAL FOR FUTURE USE GENERAL The Vulcan Conveyorized Pizza Oven uses Calrod heaters in independently controlled groups. The heaters and conveyor speed have a wide range of adjustment suitable for pizza baking or other uses.
— 3 — LOCATION This oven can be placed on a suitable counter surface. Allow 4" minimum bottom clearance and 6" minimum clearance on all sides of the oven. Additionally, appropriate operator access is required to the front and back of the oven, and 27" minimum clearance on either side to allow removal of the bottom deflector pan.
— 4 — Cord Connected Ovens WARNING: THE ELECTRICAL CORD HAS A GROUNDING PLUG WHICH MUST BE CONNECTED TO A PROPERLY GROUNDED RECEPTACLE. IF THE RECEPTACLE IS NOT THE PROPER GROUNDING TYPE, CONTACT AN ELECTRICIAN. DO NOT REMOVE THE GROUNDING PRONG FROM THE PLUG.
— 5 — OPERA TION WARNING: THE OVEN AND ITS PARTS ARE HOT. BE VERY CAREFUL WHEN OPERATING AND CLEANING THE OVEN. CONTROLS (Fig. 1) MAIN POWER SWITCH — Turns power on or off. PILOT LIGHT — Main power is on when light is on. TOP HEAT - IN — Settings [ 0 - 10 ] adjust the first two heaters above the conveyor.
— 6 — Maximum product size is 18" wide. Moving product through the 24" long baking chamber requires about 6 - 8 minutes, depending on the belt speed. Belt Speed 1 is slowest (for more doneness); Belt Speed 10 is fastest and results in lighter toasting or less doneness.
— 7 — Raw Dough pizza products use fresh-prepared dough (or thawed from frozen). These doughs are either run through a "sheeter" or "tossed" and then "proofed" in a proofing cabinet before baking.
— 8 — OFF , turn the conveyor speed to 5. Using a plastic abrasive pad, carefully wipe the conveyor belt in a horizontal motion (side-to-side) to remove baked-on product. Wipe the conveyor in the same manner with a hot damp cloth. When the open link of the conveyor is accessible at the front, turn the main power switch OFF.
デバイスVulcan-Hart ML-52497の購入後に(又は購入する前であっても)重要なポイントは、説明書をよく読むことです。その単純な理由はいくつかあります:
Vulcan-Hart ML-52497をまだ購入していないなら、この製品の基本情報を理解する良い機会です。まずは上にある説明書の最初のページをご覧ください。そこにはVulcan-Hart ML-52497の技術情報の概要が記載されているはずです。デバイスがあなたのニーズを満たすかどうかは、ここで確認しましょう。Vulcan-Hart ML-52497の取扱説明書の次のページをよく読むことにより、製品の全機能やその取り扱いに関する情報を知ることができます。Vulcan-Hart ML-52497で得られた情報は、きっとあなたの購入の決断を手助けしてくれることでしょう。
Vulcan-Hart ML-52497を既にお持ちだが、まだ読んでいない場合は、上記の理由によりそれを行うべきです。そうすることにより機能を適切に使用しているか、又はVulcan-Hart ML-52497の不適切な取り扱いによりその寿命を短くする危険を犯していないかどうかを知ることができます。
ですが、ユーザガイドが果たす重要な役割の一つは、Vulcan-Hart ML-52497に関する問題の解決を支援することです。そこにはほとんどの場合、トラブルシューティング、すなわちVulcan-Hart ML-52497デバイスで最もよく起こりうる故障・不良とそれらの対処法についてのアドバイスを見つけることができるはずです。たとえ問題を解決できなかった場合でも、説明書にはカスタマー・サービスセンター又は最寄りのサービスセンターへの問い合わせ先等、次の対処法についての指示があるはずです。