Vulcan-HartメーカーSCB30の使用説明書/サービス説明書
ページ先へ移動 of 8
ITW Food Equipment Group, LLC 3600 North point Blvd. Baltimore, MD 21222 RETAIN THIS MANUAL FOR FUTURE USE FORM F- 36952 ( 06-08) INSTALLATION & OPERATION MANUAL FOR Charbroilers MODELS MLS VCCB25 ML-114540 VCCB30 ML-114541 VCCB36 ML-114542 VCCB47 ML-114543 VCCB60 ML-114544 VCCB72 ML-114545 www.
- 2 - IMPORTANT FOR YOUR SAFETY THIS MANUAL HAS BEEN PREPARED FOR PERSONNEL QUALIFIED TO INSTALL GA S EQUIPMENT , WHO SHOU LD PERFORM THE INITIAL FIELD START-UP AND ADJUSTMENTS OF THE EQUIPMENT COVERED BY THIS MANUAL. POST IN A PROMINENT LOCATION THE INSTRUCTIONS TO BE FOLLOWED IN THE EVENT THE SMELL OF GAS IS DETECTED .
- 3 - INSTALLATION, OPERATION AND CARE OF GAS COUNTERTOP CHARBROILERS GENERAL Gas Countertop C harbroilers are designed for commer cial use only and feat ure fast, efficient ga s heat. Eac h burner is controlled by an adjust able gas valve . Cast ra diants are located dire ctly above each burner to maint ain uniform temperat ure.
- 4 - supply connecti on(s). Provide 24" cleara nce at the front for cle aning, mainte nance, service and proper operation. Minimum clea rances to comb ustible construc tion are 12" to the back and 9" to the sides. Minimum clea rances to non-comb ustible walls are 3" to the rea r and 3" to the sides.
- 5 - Purge the su pply line to clea n out any dust, di rt, or any foreign matter before con necting the line to the unit. Codes requi re that a gas shut-off valve be installed in the gas line ahea d of the charbroile r. The gas s upply line must be at least the e quivalent of ¾” iro n pipe.
- 6 - CASTER EQUIPPED CHARBROILERS Charbroilers mounted on st ands with casters must use a flexible connecto r (not supplied) that complies with the Standard f or Connectors for Mova ble Gas Appliance s, ANSI Z21.
- 7 - The charbroiler is a free vente d appliance. All produc ts of combustion and the heat generated by the burners p ass through th e grates. Wh en meat is pl aced on the grat es, this blocks the venting and caus es a temperature build-up. The charbroiler operates most efficientl y with valves turned down to 1 / 3 or ½.
- 8 - MAINTENANCE WARNING : THE CHARBROILER AND ITS PARTS ARE HOT. USE CAR E WHEN OPERATING, CLEANING, OR SERVICING THE CHARBROILER. VENT SYSTEM At least twice a year the ex haust hood (ven ting system) sho uld be examined and cleaned. SERVICE Contact your loca l Service Agenc y for any repairs or adjustments need ed on this equipment.
デバイスVulcan-Hart SCB30の購入後に(又は購入する前であっても)重要なポイントは、説明書をよく読むことです。その単純な理由はいくつかあります:
Vulcan-Hart SCB30をまだ購入していないなら、この製品の基本情報を理解する良い機会です。まずは上にある説明書の最初のページをご覧ください。そこにはVulcan-Hart SCB30の技術情報の概要が記載されているはずです。デバイスがあなたのニーズを満たすかどうかは、ここで確認しましょう。Vulcan-Hart SCB30の取扱説明書の次のページをよく読むことにより、製品の全機能やその取り扱いに関する情報を知ることができます。Vulcan-Hart SCB30で得られた情報は、きっとあなたの購入の決断を手助けしてくれることでしょう。
Vulcan-Hart SCB30を既にお持ちだが、まだ読んでいない場合は、上記の理由によりそれを行うべきです。そうすることにより機能を適切に使用しているか、又はVulcan-Hart SCB30の不適切な取り扱いによりその寿命を短くする危険を犯していないかどうかを知ることができます。
ですが、ユーザガイドが果たす重要な役割の一つは、Vulcan-Hart SCB30に関する問題の解決を支援することです。そこにはほとんどの場合、トラブルシューティング、すなわちVulcan-Hart SCB30デバイスで最もよく起こりうる故障・不良とそれらの対処法についてのアドバイスを見つけることができるはずです。たとえ問題を解決できなかった場合でも、説明書にはカスタマー・サービスセンター又は最寄りのサービスセンターへの問い合わせ先等、次の対処法についての指示があるはずです。