Weberメーカー450の使用説明書/サービス説明書
ページ先へ移動 of 10
50415 11/00 Gas Barbecue Rotisserie Y OU M UST R EAD T HIS O WNERS G UIDE B EFORE O PERA TING Y OUR R O TISSERIE Instructions W ARNINGS • Read all instructions before using y our rotisserie. • This rotisserie is for outdoor use only . • Remov e motor and store in a dr y place when not in use.
W eber-Stephen Products Co . (W eber) hereby w arrants to the ORIGINAL PURCHASER of this W eber Gas Barbecue Rotisserie that it will be free of defects in material and workmanship from the date of purchase f or a period of five (5) y ears. W eber-Stephen Products Co .
Y ou will need: Adjustable wrench Handle - 1 Handle Shaft - 1 Lock On Clamp - 4 (Summit 450 & 475) 6 (Summit 650 & 675) Meat Clamp - 4 (Summit 450 & 475) 6 (Summit 650 & 675) Motor - 1.
© 2000 W eber-Stephen Product Co., Weber , the silhouette, and the k ettle configuration are registered trademarks of Weber- Stephen Products Co ., 200 East Daniels Road, P alatine, IL, 60067-6266, U .S.A. This product is cov ered by one or more United States patents and patents in other nations globally .
12 3 Summit 650 & 675 Rotisserie 1. Motor (1) 7. 1/4 x 20 x 5/8 ” inch F astener (2) 2. Motor Brac k et (1) 8. 1/4 x 20 K eps Nut (2) 3. Rotisserie Shaft (1) 9. Rotisserie Basket (1) 4. Loc k Ar m (6) 10. Handle Shaft (1) 5. Meat Clamp (6) 11. Handle (1) 6.
5. Assembly of Meat Clamp Inser t both Thumb Screws into the holes on the Loc k Ar m. NO TE: Do not tighten Thumb Screws fully . Inser t middle Meat Clamp Ar m into top of the Lock Arm as shown. Tighten top Thumb Screw to loc k Meat Clamp into shaft. Repeat all of step 5 f or remaining Meat Clamps.
Securing Flat Food and 1/2 Chic ken/Fo wl 2. Inser t the BENT end of Meat Clamp into the lock arm and finger tighten the thumb screws. 3. Place flat f ood such as a slab of r ibs across the set of cradle bars as sho wn. (Split chicken is placed with the rounded side tow ards the rotisser ie bars and split/flat side of f ood towards the Meat Clamp .
Securing Rounded Meat 2. Inser t STRAIGHT end of Meat Clamp into the Lock Arm and finger tighten the Thumb Screws . 3. Due to the unique design of the basket; roasts, whole chic kens , leg of lamb , etc., DO NO T need to be centered or balanced in the Rotisserie Basket and can be placed in the Rotisserie Basket at the same time.
Securing Whole Chic ken/Fo wl Meat 2. Inser t STRAIGHT end of Meat Clamp into the Lock Arm and finger tighten the Thumb Screws . 3. Due to the unique design of the basket; roasts, whole chic kens , leg of lamb , etc., DO NO T need to be centered or balanced in the Rotisserie Basket and can be placed in the Rotisserie Basket at the same time.
6. Set the Rotisserie Shaft on the cooking box. Slide the squared end of the Rotisserie Shaft into the Motor . 7. Set the Handle Shaft on the cooking bo x. The Handle Shaft groov e should rest in the cut-out of the cooking bo x for the Summit 450 & 475 and Summit 650 & 675 gas grill.
デバイスWeber 450の購入後に(又は購入する前であっても)重要なポイントは、説明書をよく読むことです。その単純な理由はいくつかあります:
Weber 450をまだ購入していないなら、この製品の基本情報を理解する良い機会です。まずは上にある説明書の最初のページをご覧ください。そこにはWeber 450の技術情報の概要が記載されているはずです。デバイスがあなたのニーズを満たすかどうかは、ここで確認しましょう。Weber 450の取扱説明書の次のページをよく読むことにより、製品の全機能やその取り扱いに関する情報を知ることができます。Weber 450で得られた情報は、きっとあなたの購入の決断を手助けしてくれることでしょう。
Weber 450を既にお持ちだが、まだ読んでいない場合は、上記の理由によりそれを行うべきです。そうすることにより機能を適切に使用しているか、又はWeber 450の不適切な取り扱いによりその寿命を短くする危険を犯していないかどうかを知ることができます。
ですが、ユーザガイドが果たす重要な役割の一つは、Weber 450に関する問題の解決を支援することです。そこにはほとんどの場合、トラブルシューティング、すなわちWeber 450デバイスで最もよく起こりうる故障・不良とそれらの対処法についてのアドバイスを見つけることができるはずです。たとえ問題を解決できなかった場合でも、説明書にはカスタマー・サービスセンター又は最寄りのサービスセンターへの問い合わせ先等、次の対処法についての指示があるはずです。