WellsメーカーH-33の使用説明書/サービス説明書
ページ先へ移動 of 12
PRINTED IN UNITED ST A TES OF AMERICA WELLS BLOOMFIELD, LLC 2 ERIK CIRCLE, P . O. Box 280 V erdi, NV 89439 www .wellsbloomfield.com telephone: 775-689-5703 fax: 775-689-5976 IMPORTANT: DO NOT DISCARD .
221 p/n 3 0373 3 OpM anual C T Hotpl ate Unless ot herwise s pecified, all c ommercial cook ing equipment manufact ured by WELLS BLOOMFIELD, LLC is warranted against defects i n mate rials and workm a.
W A R R A N T Y x i SPECIFICATIONS 1 FEATURES & O PERATING CONTROLS 2 PRECAUTION S & GENERAL INFORM ATION 3 AGENCY APPROVA L INFORMATION 3 I N S T A L L A T I O N 4 O P E R A T I O N 5 CLEANIN.
Heating Element Prov ides heat for food prepara tion Coil-type elements rotate for access to drip pan Note: Solid (french plate) eleme nts on model H-70 d o n o t l i f t Element Sup port * Holds coil.
This appl iance is intend ed for use in commerc ial establishmen ts only. This appl iance is intend ed to prepare f ood f or hum an cons um ption. No other us e is recom mended or authori zed b y the manuf acturer or its agents. Operators of this appli ance must be f am iliar with the ap pliance use, limitatio ns an d assoc iated r estr ictions.
INST ALLA TION NOTE: DO NOT disc ard the carto n or other pack ing m aterials unt il you have inspecte d the a pplianc e for hidden dam age an d test ed it for proper operati on. Refer to SHIP PING DA MAGE CLAIM PROCED URE on the inside f ront co ver of this manual.
OPERA TION GENERA L OPERATIONA L NOTES Carefull y read th e desc ription of the hot plate operatio n on t he specif icatio n sheet. DO NOT attem pt to perf orm any mainte nance or serv ice unles s the hotplate is unp lugged or disc onnected f rom electrical po wer.
CLE ANING INSTRUCTI O NS PREPARA TION Unplug or discon nect hotp late f rom electric al po wer bef ore cleanin g. Allow hot pla te to coo l com plete ly befor e clean ing.
TROUBLESHOOTING SYM PTOM Hotplate won’t heat One or m ore s ections won’t heat Hotplate not hot en ough POSSIBLE C AUSE Not plugged in, dam aged plug or cor d or circuit br eak er trippe d Tem per.
NOTES 8 221 p/n 3 0373 3 OpM anual C T Hotpl ate.
DESCRIPTION SERVICE P A R T N O . 4” LEG S, Plast ic, Set of 4 2031 4 4” LEG S, Nick el Pla ted Allo y, Set of 4 2056 3 Drip Tr ay, 8” for H-63, H-65 2170 5 Element S upport, H- 63, H- 65 5000 3.
Genuine Parts Protect -Y O U - All - W ays SER VICE TRAINING - QUALITY SER VICE SER VICE TRAINING - QUALITY SER VICE CUSTOMER SA TISF ACTION CUSTOMER SA TISF ACTION Commercial Food Equipment Service A.
デバイスWells H-33の購入後に(又は購入する前であっても)重要なポイントは、説明書をよく読むことです。その単純な理由はいくつかあります:
Wells H-33をまだ購入していないなら、この製品の基本情報を理解する良い機会です。まずは上にある説明書の最初のページをご覧ください。そこにはWells H-33の技術情報の概要が記載されているはずです。デバイスがあなたのニーズを満たすかどうかは、ここで確認しましょう。Wells H-33の取扱説明書の次のページをよく読むことにより、製品の全機能やその取り扱いに関する情報を知ることができます。Wells H-33で得られた情報は、きっとあなたの購入の決断を手助けしてくれることでしょう。
Wells H-33を既にお持ちだが、まだ読んでいない場合は、上記の理由によりそれを行うべきです。そうすることにより機能を適切に使用しているか、又はWells H-33の不適切な取り扱いによりその寿命を短くする危険を犯していないかどうかを知ることができます。
ですが、ユーザガイドが果たす重要な役割の一つは、Wells H-33に関する問題の解決を支援することです。そこにはほとんどの場合、トラブルシューティング、すなわちWells H-33デバイスで最もよく起こりうる故障・不良とそれらの対処法についてのアドバイスを見つけることができるはずです。たとえ問題を解決できなかった場合でも、説明書にはカスタマー・サービスセンター又は最寄りのサービスセンターへの問い合わせ先等、次の対処法についての指示があるはずです。