Wolfgang PuckメーカーBHM00240Cの使用説明書/サービス説明書
ページ先へ移動 of 10
W olfgang Puck Fiv e Speed Hand Mix er Use and Car e IMPORT ANT NO TICE PLEASE DO NO T RETURN T O ST ORE. If y ou hav e an y problems with this unit, contact C onsumer Relations for servic e PHONE: 1-800-27 5-827 3 or visit our w ebsite at wppotsandpans.
IMPORT ANT S AFEGU ARD S When using electrical appliances, basic safety pr ecautions should alwa ys be follo wed, including the follo wing: 1 Read all instructions car efully . 2 T o protect against risk of electrical shock, do not put mix er , cord or plug in wat er or other liquid.
T able of Cont ents Important Safeguar ds 1 Befor e Y our Firs t Use 2 About W olfgang Puck 3 Kno w Y our Hand Mix er 5 Featur es of Y our Hand Mixer 7 Using Y our Mix er 8 Cleaning Y our Mix er 8 Spe.
Kno w Y our Hand Mix er 5 6 Beater Eject Button Motor Housing T wisted Wir e Beaters with No Center Pos t Dough Hooks Stor age Bag Speed Selector Pow er Burst Button TSC07_HM00240C 1/19/07 9:50 PM Pag.
8 7 Inserting Beaters and Dough Hooks Be sure the unit is unplugged bef ore inserting beaters or dough hooks. T o insert the twisted wire beat ers, firmly grasp the mix er b y the handle and insert the beaters int o the openings. Push each beater in as f ar as it will go.
10 Sugar Dough Mak es about 1 1/2 pounds or two 9-inch tart shells INGREDIENTS 1 sleev e sugar-fr ee chocolate w afers, crumbled 2 1/3 cups cak e or pastry flour 1/3 cup sugar 1/2 pound (2 s ticks) unsalted butt er , chilled, cut into small pieces 2 egg y olks 1 or 2 tablespoons heav y cream METHOD 1 A ttach the beaters to the mix er .
12 Choc olate Chip C ookies Mak es about 2 1/2 dozen cookies INGREDIENTS 1 3/ 4 cups all-purpose flour 1/2 cup uns weet ened cocoa 3/ 4 teaspoon baking soda 1/ 4 teaspoon salt 8 ounces (2 sticks ) uns.
14 Basic Pas ta Dough Mak es about 1 1/2 pounds, serves 6 to 8 INGREDIENTS 1 1/2 cups semolina flour 1 1/2 cups all-purpose flour 2 teaspoons salt 4 large eggs 2 tablespoons oliv e oil METHOD 1 In a large bo wl, combine salt and flours. 2 Creat e a well in the middle of the flour .
15 16 Butt ermilk Biscuits Mak es 20 to 22 biscuits INGREDIENTS 2 3/ 4 cups all-purpose flour 1 1/2 tablespoons sugar 1 tablespoon plus 1 teaspoon baking po wder 2 teaspoons salt 1/ 4 teaspoon baking .
Limit ed W arr anty This w arranty c ov ers all defects in w orkmanship or materials in the mechanical and electrical parts, arising under normal usage and care , in this product f or a period of 12 months from the dat e of purchase pro vided y ou are able t o present a v alid proof-of-pur chase.
デバイスWolfgang Puck BHM00240Cの購入後に(又は購入する前であっても)重要なポイントは、説明書をよく読むことです。その単純な理由はいくつかあります:
Wolfgang Puck BHM00240Cをまだ購入していないなら、この製品の基本情報を理解する良い機会です。まずは上にある説明書の最初のページをご覧ください。そこにはWolfgang Puck BHM00240Cの技術情報の概要が記載されているはずです。デバイスがあなたのニーズを満たすかどうかは、ここで確認しましょう。Wolfgang Puck BHM00240Cの取扱説明書の次のページをよく読むことにより、製品の全機能やその取り扱いに関する情報を知ることができます。Wolfgang Puck BHM00240Cで得られた情報は、きっとあなたの購入の決断を手助けしてくれることでしょう。
Wolfgang Puck BHM00240Cを既にお持ちだが、まだ読んでいない場合は、上記の理由によりそれを行うべきです。そうすることにより機能を適切に使用しているか、又はWolfgang Puck BHM00240Cの不適切な取り扱いによりその寿命を短くする危険を犯していないかどうかを知ることができます。
ですが、ユーザガイドが果たす重要な役割の一つは、Wolfgang Puck BHM00240Cに関する問題の解決を支援することです。そこにはほとんどの場合、トラブルシューティング、すなわちWolfgang Puck BHM00240Cデバイスで最もよく起こりうる故障・不良とそれらの対処法についてのアドバイスを見つけることができるはずです。たとえ問題を解決できなかった場合でも、説明書にはカスタマー・サービスセンター又は最寄りのサービスセンターへの問い合わせ先等、次の対処法についての指示があるはずです。