BlodgettメーカーSC-16DSの使用説明書/サービス説明書
ページ先へ移動 of 9
1 SC-6DS,SC-10DS and SC-16DS DIRECT STEAM CONVECTION STEAMER INSTALLATION – OPERATION – MAINTENANCE BLODGETT OVEN COMPANY www.blodgett.com 44 Lakeside Avenue, Burlington, Vermont 05 401 USA Teleph.
2 IMPORTANT NOTES FOR INSTALLATION AND OPERATION It is recommended that this manual be read thoroughly and that all instructions be followed carefully. This is the safety alert symbol. It is used to alert y ou to potential personal injury hazard s. Obey all safety messages that follow this symbol to avo id possible injury or death.
3 TABLE OF CONTENTS DESCRIPTION PAGE Important Notes 2 1.0 Service Connections 4 2.0 Installation Instructions 5 3.0 Operating Instructions 8 4.0 Periodic Maintenance 9 5.
4 1.0 SERVICE CONNECTIONS S ELECTRICAL CONNECTION: 1 /2" conduit conn ection to controls . 120V AC -60Hz-1PH 2 AMPS per comp artment or to be as specified on da ta plate. DRAIN: 2"IPS piped to open floor drain. No Solid Co nnection. COLD W A TER: 3/8" O.
5 2.0 INSTALLATION INSTRUCTIONS Ideally an exhaust system should be locat ed directly above the appliance to exhaust steam and heat generated by the appliance. 1. Set the unit in place and level using a spirit level. 2. Ascertain that a floor drain (open gap) is convenient to the appliance drain.
6 INFORMATION TO STEAM FITTER 1. Each cooking compartment requires appr oximately 1 BHP (34.5 lbs of steam per hour) to operate satisfactorily. 2. Assuming availability of 30 psi supply steam pressure immediately to the appliance, then pipe sizes of ½" or 3/4" or 1" will deliver respectively 90, 165 or 385 lbs.
7 Total of above = 20 + 2.2 + 3 + 2.2 + 17 + 23 + 10 + 2.2 = 79.6 feet. Since each 10 feet is equivalent to 1 psi pressure loss, 79.6 feet is equivalent to approximately 32 psi from an original Boiler supply of 40 psi. It is suggested that, wherever possible, the steam supply line to the appliance is a separate line from the steam source.
8 3.0 OPERATING INSTRUCTIONS CAUTION: Live steam and accumulated h ot water in the compartment may be released when the door is opened START-UP Start-up procedures for the steamer must be completed once daily prior to operation. 1. Turn on the water and steam supply to the appliance.
9 4.0 PERIODIC MAINTENA NCE Never spray water into electric controls. CLEANING 1. Keep exposed cleanable areas of unit clean at all times. 2. Thoroughly wash oven cavities, door liners, and pan racks at the end of each day or as required with a mild detergent and water to prevent bacterial growth and odors.
デバイスBlodgett SC-16DSの購入後に(又は購入する前であっても)重要なポイントは、説明書をよく読むことです。その単純な理由はいくつかあります:
Blodgett SC-16DSをまだ購入していないなら、この製品の基本情報を理解する良い機会です。まずは上にある説明書の最初のページをご覧ください。そこにはBlodgett SC-16DSの技術情報の概要が記載されているはずです。デバイスがあなたのニーズを満たすかどうかは、ここで確認しましょう。Blodgett SC-16DSの取扱説明書の次のページをよく読むことにより、製品の全機能やその取り扱いに関する情報を知ることができます。Blodgett SC-16DSで得られた情報は、きっとあなたの購入の決断を手助けしてくれることでしょう。
Blodgett SC-16DSを既にお持ちだが、まだ読んでいない場合は、上記の理由によりそれを行うべきです。そうすることにより機能を適切に使用しているか、又はBlodgett SC-16DSの不適切な取り扱いによりその寿命を短くする危険を犯していないかどうかを知ることができます。
ですが、ユーザガイドが果たす重要な役割の一つは、Blodgett SC-16DSに関する問題の解決を支援することです。そこにはほとんどの場合、トラブルシューティング、すなわちBlodgett SC-16DSデバイスで最もよく起こりうる故障・不良とそれらの対処法についてのアドバイスを見つけることができるはずです。たとえ問題を解決できなかった場合でも、説明書にはカスタマー・サービスセンター又は最寄りのサービスセンターへの問い合わせ先等、次の対処法についての指示があるはずです。