BrinkmannメーカーES-90の使用説明書/サービス説明書
ページ先へ移動 of 12
OWNER’S MANUAL ASSEMBL Y AND OPERA TING INSTRUCTIONS SMOKER AND GRILL ® SMOKER & GRILL ® ES-90 ELECTRIC SMOKER & GRILL W ARNING READ AND FOLLOW ALL WARNINGS AND INSTRUCTIONS IN THIS MANUAL TO A VOID PERSONAL INJURY OR PROPER TY DAMAGE.
IMPOR T ANT SAFEGUARDS WE WANT YOU TO ASSEMBLE AND USE YOUR SMOKER AS SAFEL Y AS POSSIBLE. THE PURPOSE OF THIS SAFETY ALERT SYMBOL IS TO A TTRACT YOUR A TTENTION TO POSSIBLE HAZARDS AS YOU ASSEMBLE AND USE YOUR SMOKER.
2 W ARNING • Use caution when reaching into or under smoker . Always wear oven mitts/gloves to protect your hands from burns. A void touching hot surfaces. • Base pan should never be touched or moved while smoker is in operation or if still hot. • Do not wear loose clothing or allow hair to hang freely when operating smoker .
.
Smoke’N Grill Side Handle Installation Cook’N Ca’jun Side Knob Handle Installation STEP 1: Smoke ’ N Grill Handle Assembly & Installation a. Attach wooden handle halves to metal brackets using 8-32 x w " screws and nuts as illustrated.
5 STEP 3: a. Place water pan inside smoker body on top of lower support brackets. Position water pan so the rim is resting securely on notched out step of all three support brackets. Place smoker body on base pan. b. Place a cooking grill on the lower support brackets directly above water pan.
OPERA TING INSTRUCTIONS PLACE THE SMOKER OUTDOORS ON A HARD, LEVEL, NON-COMBUSTIBLE SURF ACE AW A Y FROM ROOF OVERHANG OR ANY COMBUSTIBLE MA TERIAL. NEVER USE ON WOODEN OR OTHER SURF ACES THA T COULD BURN. PLACE THE SMOKER A WA Y FROM OPEN WINDOWS OR DOORS TO PREVENT SMOKE FROM ENTERING YOUR HOUSE.
5. Carefully , fill water pan with warm water or marinade to 1" below the rim. A full pan holds 4 quarts of water and will last for approximately 2-3 hours. Do not overfill or allow water to over flow from water pan. WARNING: Do not spill water or liquid onto electric element.
8 Additional flavoring wood should not have to be added during the cooking process, however , it may be necessar y when cooking ver y large pieces of meat. Follow the instructions and cautions below to avoid injury while adding wood. 1. Unplug smoker from electric outlet.
Check the water level in water pan if the complete cooking process takes longer than 2 hours. A low water level can be detected by listening for the sound of water sizzling. Water can be added to the water pan through the top of smoker or side door . Use caution and follow instructions carefully.
10 AFTER-USE SAFETY W ARNING • There is no ON/OFF control switch. Always turn the smoker “ OFF ” by unplugging cord from electric outlet when adding water and wood, or when finished cooking. • Always allow the smoker and all components to cool completely before handling.
Owner’ s Manual for Models 810-5290-C & 850-7005-0 140-7040-0 12/98 ONE YEAR LIMITED W ARRANTY For one year from date of purchase, The Brinkmann Corporation warrants the Smoke ’ N Grill/Cook ’ N Ca ’ jun Electric Smoker against defects due to workmanship or materials to the original purchaser .
デバイスBrinkmann ES-90の購入後に(又は購入する前であっても)重要なポイントは、説明書をよく読むことです。その単純な理由はいくつかあります:
Brinkmann ES-90をまだ購入していないなら、この製品の基本情報を理解する良い機会です。まずは上にある説明書の最初のページをご覧ください。そこにはBrinkmann ES-90の技術情報の概要が記載されているはずです。デバイスがあなたのニーズを満たすかどうかは、ここで確認しましょう。Brinkmann ES-90の取扱説明書の次のページをよく読むことにより、製品の全機能やその取り扱いに関する情報を知ることができます。Brinkmann ES-90で得られた情報は、きっとあなたの購入の決断を手助けしてくれることでしょう。
Brinkmann ES-90を既にお持ちだが、まだ読んでいない場合は、上記の理由によりそれを行うべきです。そうすることにより機能を適切に使用しているか、又はBrinkmann ES-90の不適切な取り扱いによりその寿命を短くする危険を犯していないかどうかを知ることができます。
ですが、ユーザガイドが果たす重要な役割の一つは、Brinkmann ES-90に関する問題の解決を支援することです。そこにはほとんどの場合、トラブルシューティング、すなわちBrinkmann ES-90デバイスで最もよく起こりうる故障・不良とそれらの対処法についてのアドバイスを見つけることができるはずです。たとえ問題を解決できなかった場合でも、説明書にはカスタマー・サービスセンター又は最寄りのサービスセンターへの問い合わせ先等、次の対処法についての指示があるはずです。