Crock-Potメーカー3200の使用説明書/サービス説明書
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3200, 3205, 3215 Slow Cooker The Original and America’ s #1 Brand of Slow Cookers Owner’ s Guide READ AND SA VE THESE INSTRUCTIONS Visit our website at www .
-2- IMPOR T ANT SAFEGUARDS When using electrical appliances, basic safety precautions should always be followed, including the following: 1. Read all instructions before using. 2. Do not touch hot surfaces. 3. T o protect against electrical shock, do not immerse cord, plug, or cooking unit in water or other liquid.
-3- HOW TO USE YOUR CROCK-POT ® SLOW COOKER 1. Frozen foods such as vegetables and shrimp may be used as part of a recipe. However , do not cook frozen meats (such as roasts or chickens) unless you first add at least 1 cup of warm liquid. The liquid will act as a “cushion” to prevent sudden changes in temperature.
-4- • T rim fats and wipe meats well to remove residue. (If meats contain fats, brown in a separate skillet or broiler and drain well before adding to cooker .) Season with salt and pepper . Place meat in cooker on top of vegetables. • For roasts and stews, pour liquid over meat.
-5- GUIDE TO ADAPTING RECIPES This guide is designed to help you adapt recipes to the Crock-Pot ® slow cooker— your own favorites and prized recipes collected from friends, food companies, newspapers and magazines. Our aim is to save preparation time with fewer steps and dishes…and to keep cooking simple.
-6- stoneware at one time and cook 8 to 12 hours (add any liquid last). • V egetables do not overcook as they do when boiled in your oven or on your range. Therefore, everything can go into the slow cooker at one time. EXCEPTION: milk, sour cream or cream should be added during last hour .
THE RECIPES POT ROAST OF BEEF 1 small potato, sliced Salt and pepper to taste 1 carrot, pared and sliced 1 pound beef roast 1 small onion, sliced 2 tablespoons water Kitchen Bouquet ® (optional) Put vegetables in bottom of stoneware. Salt and pepper meat to taste, put in pot.
-8- SWISS STEAK 1 ⁄ 2 -lb. round or Swiss steak, 3 ⁄ 4 " thick 1 small onion, sliced Salt and ground black pepper to taste 1 can (8-oz.) tomato sauce Cut round steak in half; season with salt and pepper . Place onion slices in stoneware. Place meat on top of onion.
-9- OLD F ASHIONED BEAN SOUP 2 ⁄ 3 cup dry Great Northern beans, softened 2 tablespoons chopped celer y leaves 2 cups water 1 ⁄ 2 cup chopped onion 1 ⁄ 4 cup chopped ham 1 small bay leaf Salt and ground black pepper to taste Put all ingredients in stoneware.
-10- RICE PILAF 1 can (10 1 ⁄ 2 -oz.) beef consummé 2 tablespoons butter or margarine 1 can (4-oz.) sliced mushrooms, drained 1 ⁄ 3 cup finely chopped onion 1 cup raw converted rice Put all ingredients in stoneware.
-11- CARAMEL RUM FONDUE 1 package (14-oz.) caramels 2 ⁄ 3 cup cream 1 ⁄ 2 cup miniature marshmallows 1 tablespoon rum (or 1 ⁄ 2 teaspoon rum extract Combine caramels and cream in stoneware. Cover and cook until melted, 2 to 3 hours. Stir in marshmallows and rum/rum extract.
Crock-Pot ® is a registered trademark of Rival ® Crock-Pot ® es una marca registrada de Rival ® Crock-Pot ® est une marque déposée de Rival ® 3200/3205/3215/ 428-0012 LIMITED ONE-YEAR WARRANTY Rival ® warrants this product to be free from defects in materials or workmanship for one (1) year from date of original purchase.
デバイスCrock-Pot 3200の購入後に(又は購入する前であっても)重要なポイントは、説明書をよく読むことです。その単純な理由はいくつかあります:
Crock-Pot 3200をまだ購入していないなら、この製品の基本情報を理解する良い機会です。まずは上にある説明書の最初のページをご覧ください。そこにはCrock-Pot 3200の技術情報の概要が記載されているはずです。デバイスがあなたのニーズを満たすかどうかは、ここで確認しましょう。Crock-Pot 3200の取扱説明書の次のページをよく読むことにより、製品の全機能やその取り扱いに関する情報を知ることができます。Crock-Pot 3200で得られた情報は、きっとあなたの購入の決断を手助けしてくれることでしょう。
Crock-Pot 3200を既にお持ちだが、まだ読んでいない場合は、上記の理由によりそれを行うべきです。そうすることにより機能を適切に使用しているか、又はCrock-Pot 3200の不適切な取り扱いによりその寿命を短くする危険を犯していないかどうかを知ることができます。
ですが、ユーザガイドが果たす重要な役割の一つは、Crock-Pot 3200に関する問題の解決を支援することです。そこにはほとんどの場合、トラブルシューティング、すなわちCrock-Pot 3200デバイスで最もよく起こりうる故障・不良とそれらの対処法についてのアドバイスを見つけることができるはずです。たとえ問題を解決できなかった場合でも、説明書にはカスタマー・サービスセンター又は最寄りのサービスセンターへの問い合わせ先等、次の対処法についての指示があるはずです。