Crock-PotメーカーClassic 4-7 Quartの使用説明書/サービス説明書
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122265-09 Printed in China 4-7 QT 09EM1/9100050002928 SERVICE INSTRUCTIONS 1. Do NOT attempt to repair or adjust any electrical or mechanical functions on this unit. Doing so will void the Warranty . 2. If you need to exchange the unit, please return it in its original carton, with a sales receipt, to the store where you purchased it.
-2- -3- POLARIZED PLUG This appliance has a polarized plug (one blade is wider than the other). T o reduce the risk of electric shock, this plug is intended to fit into a polarized outlet only one way . If the plug does not fit fully into the outlet, reverse the plug.
-4- CROCK-POT ® SLOW COOKER COMPONENTS Stoneware Heating Base Fig. 1 T emperature Settings Lid Lifting Handle (Select Models Only) Removable Lid HOW TO USE YOUR SLOW COOKER 1. Place the stoneware into the heating base, add your ingredients to the stoneware, and cover with the lid.
-6- -7- HOW TO CLEAN YOUR SLOW COOKER HOW TO USE YOUR SLOW COOKER (CONT .) • T o avoid over or under-cooking, always fill the stoneware ½ to ¾ full to conform to recommended cook times (with the exception of certain cakes and custards, and as guided otherwise in our slow cooker recipes).
HINTS AND TIPS (CONT .) -9- -8- HINTS AND TIPS • Ground and/or dried herbs and spices work well in slow cooking and may be added at the beginning. • The flavor power of all herbs and spices can var y greatly depending on their particular strength and shelf life.
RECIPES -11- -10- • Cut meat into smaller pieces when cooking with precooked foods such as beans or fruit, or light vegetables such as mushrooms, diced onion, eggplant, or finely minced vegetables. This enables all food to cook at the same rate. • When cooking frozen meats, at least 1 cup of warm liquid must first be added.
RECIPES -12- BEEF BOURGUIGNON Serves 6-8 3 tablespoons flour 2 cups red or Burgundy wine Kosher salt and pepper 1 tablespoon tomato paste 3 pounds beef chuck, cut into 1-inch cubes 2 cloves garlic, mi.
RECIPES -14- POT ROAST Serves 6-10 2-4 pound beef chuck pot roast 3 onions, sliced ½ cup flour 2 stalks celery , sliced Kosher salt and pepper 1 cup mushrooms, sliced 3 carrots, sliced 1 cup beef broth or wine 3 potatoes, quartered 1. Coat roast with ½ cup flour , salt, and pepper .
デバイスCrock-Pot Classic 4-7 Quartの購入後に(又は購入する前であっても)重要なポイントは、説明書をよく読むことです。その単純な理由はいくつかあります:
Crock-Pot Classic 4-7 Quartをまだ購入していないなら、この製品の基本情報を理解する良い機会です。まずは上にある説明書の最初のページをご覧ください。そこにはCrock-Pot Classic 4-7 Quartの技術情報の概要が記載されているはずです。デバイスがあなたのニーズを満たすかどうかは、ここで確認しましょう。Crock-Pot Classic 4-7 Quartの取扱説明書の次のページをよく読むことにより、製品の全機能やその取り扱いに関する情報を知ることができます。Crock-Pot Classic 4-7 Quartで得られた情報は、きっとあなたの購入の決断を手助けしてくれることでしょう。
Crock-Pot Classic 4-7 Quartを既にお持ちだが、まだ読んでいない場合は、上記の理由によりそれを行うべきです。そうすることにより機能を適切に使用しているか、又はCrock-Pot Classic 4-7 Quartの不適切な取り扱いによりその寿命を短くする危険を犯していないかどうかを知ることができます。
ですが、ユーザガイドが果たす重要な役割の一つは、Crock-Pot Classic 4-7 Quartに関する問題の解決を支援することです。そこにはほとんどの場合、トラブルシューティング、すなわちCrock-Pot Classic 4-7 Quartデバイスで最もよく起こりうる故障・不良とそれらの対処法についてのアドバイスを見つけることができるはずです。たとえ問題を解決できなかった場合でも、説明書にはカスタマー・サービスセンター又は最寄りのサービスセンターへの問い合わせ先等、次の対処法についての指示があるはずです。