KambrookメーカーKOT100の使用説明書/サービス説明書
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2 Multi Ov en Compact K O T100 Issue 1/03 G G O O O O D D N N A A M M E E G G O O O O D D V V A A L L U U E E.
2 Kambr ook Safety W elcome to Kambr ook and your ne w Multi-Oven Compact. At Kambrook w e believ e that the safe performance of our pr oducts is the first priority in any consumer pr oduct so that you, our valued customer , can confidently use and trust our products.
3 2 4 3 6 FEA TURES OF Y OUR KAMBR OOK MUL TI O VEN COMP ACT 1. Large 9.5 litr e cooking capacity 2. 1 200 watts of po wer 3. Glass door allo ws y ou to view food while cooking 4. Cool touch handle 5. T oast Timer Dial –5 minutes with auto off 6. P o wer on / temperature lights 7.
Extreme caution should be ex ercised when using containers constructed of other than metal or glass. Do not place any of the f ollowing materials in the Multi Oven Compact: cardboar d, plastic , paper or anything similar . Do not store an y materials, other than manufactur es recommended accessories in the Multi Oven Compact when not in use.
5 Thermostat Oven Desription Function/F ood at setting °C T emperatur e Description Low 50–100°C W arm W arming plates/dishes, meringues 150–200°C Moderate Shortbreads, cak es, roasts, pizzas, .
6 When meat is cook ed set it on a cutting board or large plate and lea ve it to r est for about 10 minutes bef ore carving. This allows the juices to be r eabsorbed and ensures moist, tender meat. If you need to cov er it, do so loosely with foil so steam can escape.
7 CR UMBED VEAL CUTLETS 4 veal cutlets, trimmed Salt & freshl y ground black pepper 1 ⁄ 4 cup plain flour 1 egg, lightly beaten 1 ⁄ 2 cup cornflak e crumbs 1 tablespoon oil 1. Season cutlets with salt and pepper . Dip the cutlets into flour , then into the egg and then into the crumbs.
8 T ANGY CHICKEN DRUMSTICKS 500g chick en drumsticks, trimmed 1 garlic clov es, crushed 1 ⁄ 4 cup sw eet chilli sauce 1 ⁄ 2 cup teriyaki sauce 2 teaspoons freshl y grated ginger 1 ⁄ 4 cup green ginger wine or 2 tablespoons honey 1. Place drumsticks into a large bowl.
9 6. T urn cake out onto a wir e rack to cool. When cold, dust top with icing sugar or spread with V anilla Icing. FOCA CCIA PIZZA-STYLE 1/3 cup tomato paste 2 pieces Focaccia br ead (appro x.
10 RECIPES.
11 Kambr ook 1 2 Month Replacement W arranty KAMBR OOK warrants the purchaser against defects in w orkmanship and material, for a period of 12 months from the date of pur chase (3 months commer cial use).
Kambrook 4 Kingston T own Close Oakleigh, Victoria 3166, Australia Customer Ser vice Line (free call) 1800 800 634 Customer Service Fax 1800 621 337 Kambrook New Zealand, Private Bag 94411, Greenmount.
デバイスKambrook KOT100の購入後に(又は購入する前であっても)重要なポイントは、説明書をよく読むことです。その単純な理由はいくつかあります:
Kambrook KOT100をまだ購入していないなら、この製品の基本情報を理解する良い機会です。まずは上にある説明書の最初のページをご覧ください。そこにはKambrook KOT100の技術情報の概要が記載されているはずです。デバイスがあなたのニーズを満たすかどうかは、ここで確認しましょう。Kambrook KOT100の取扱説明書の次のページをよく読むことにより、製品の全機能やその取り扱いに関する情報を知ることができます。Kambrook KOT100で得られた情報は、きっとあなたの購入の決断を手助けしてくれることでしょう。
Kambrook KOT100を既にお持ちだが、まだ読んでいない場合は、上記の理由によりそれを行うべきです。そうすることにより機能を適切に使用しているか、又はKambrook KOT100の不適切な取り扱いによりその寿命を短くする危険を犯していないかどうかを知ることができます。
ですが、ユーザガイドが果たす重要な役割の一つは、Kambrook KOT100に関する問題の解決を支援することです。そこにはほとんどの場合、トラブルシューティング、すなわちKambrook KOT100デバイスで最もよく起こりうる故障・不良とそれらの対処法についてのアドバイスを見つけることができるはずです。たとえ問題を解決できなかった場合でも、説明書にはカスタマー・サービスセンター又は最寄りのサービスセンターへの問い合わせ先等、次の対処法についての指示があるはずです。