RivalメーカーFD325 Sの使用説明書/サービス説明書
ページ先へ移動 of 10
©2003, Rival ® A Division of The Holmes Group FD325S/ 428-0898 Printed in China FD325S03EM2 LIMITED ONE-YEAR WARRANTY Rival ® warrants this product to be free from defects in materials or workmanship for one (1) year from date of original purchase.
-2- -3- IMPOR T ANT SAFEGUARDS When using electrical appliances, basic safety precautions should always be followed, including the following: 1. Read all instructions before using. 2. Do not touch hot surfaces. Use handles or knobs. 3. T o protect against electric shock, do not immerse cord or plugs in water or other liquid.
-5- PREP ARING YOUR FONDUE FOR USE •W ash FONDUE POT , FORK HOLDER and FORKS in hot, soapy water . Rinse thoroughly and dry . CAUTION: Do not wash or immerse the TEMPERA TURE CONTROL PROBE or SureRELEASE ™ Cord.
CAUTION: Extreme caution must be used when moving fondue containing hot oil or other hot liquids. It is not recommended to cook with hot oil when children are present. 1. Be sure FONDUE POT is completely dry before filling with oil. 2. Place FONDUE POT on a flat, dry , heat-resistant surface.
W ARNING: ALW A YS TURN PROBE CONTROL TO OFF THEN DISCONNECT PLUG FROM W ALL OUTLET BEFORE DISCONNECTING THE SureRELEASE ™ CORD. CAUTION: • Do not immerse cord sets or temperature probe/controller in water or any liquid.
-11- RECIPES ORIENT AL BEEF BROTH FONDUE 1 ⁄ 3 to 1 ⁄ 2 pound beef sirloin or 1 ⁄ 4 cup sherry flank steak per person 3 green onions, sliced 1 14 1 ⁄ 2 -ounce can beef broth 1 clove garlic, minced 1 ⁄ 4 cup soy sauce 1 ⁄ 2 teaspoon ground ginger Slice beef thinly into bite-size pieces.
SWISS CHEESE FONDUE 1 clove garlic, halved 1 ⁄ 8 teaspoon pepper (optional) 3 ⁄ 4 cup milk 1 ⁄ 8 teaspoon ground nutmeg (optional) 1 pound Swiss cheese, grated 1 ⁄ 8 teaspoon paprika (optional) 3 tablespoons flour 1 loaf Italian or French bread cut 3 ⁄ 4 cup dr y white wine, warmed into 1-inch cubes Rub inside of Fondue Pot with garlic.
HONEY -ALMOND CREAM 4 ounces soft cream cheese 1 tablespoon honey 1 tablespoon sugar 1 ⁄ 8 teaspoon almond extract In a small bowl, combine all ingredients and stir until well blended.
-16 - NOTES POT ROAST GRA VY 1 ⁄ 4 cup cold water 1 ⁄ 4 teaspoon salt 2 tablespoons all-purpose flour 1 ⁄ 4 teaspoon pepper 1 cup broth from pot roast Combine water and flour; stir until smooth. Pour broth into Fondue Pot. Slowly stir flour mixture into broth.
NOTES -18 - FD325S03EM2 3/14/03 8:17 AM Page 19.
デバイスRival FD325 Sの購入後に(又は購入する前であっても)重要なポイントは、説明書をよく読むことです。その単純な理由はいくつかあります:
Rival FD325 Sをまだ購入していないなら、この製品の基本情報を理解する良い機会です。まずは上にある説明書の最初のページをご覧ください。そこにはRival FD325 Sの技術情報の概要が記載されているはずです。デバイスがあなたのニーズを満たすかどうかは、ここで確認しましょう。Rival FD325 Sの取扱説明書の次のページをよく読むことにより、製品の全機能やその取り扱いに関する情報を知ることができます。Rival FD325 Sで得られた情報は、きっとあなたの購入の決断を手助けしてくれることでしょう。
Rival FD325 Sを既にお持ちだが、まだ読んでいない場合は、上記の理由によりそれを行うべきです。そうすることにより機能を適切に使用しているか、又はRival FD325 Sの不適切な取り扱いによりその寿命を短くする危険を犯していないかどうかを知ることができます。
ですが、ユーザガイドが果たす重要な役割の一つは、Rival FD325 Sに関する問題の解決を支援することです。そこにはほとんどの場合、トラブルシューティング、すなわちRival FD325 Sデバイスで最もよく起こりうる故障・不良とそれらの対処法についてのアドバイスを見つけることができるはずです。たとえ問題を解決できなかった場合でも、説明書にはカスタマー・サービスセンター又は最寄りのサービスセンターへの問い合わせ先等、次の対処法についての指示があるはずです。