SaltonメーカーWM-1186の使用説明書/サービス説明書
ページ先へ移動 of 9
digital rotary waffle maker Instruction Booklet Model: WM-1186 ® Booklet_WM-1186_ENG_Salton Booklet 3/31/10 4:41 PM Page 1.
IMPOR T ANT SAFEGUARDS When using electrical appliances , basic safety precautions should alw ays be followed including the following: 1. Read all instructions . 2. DO NO T touch hot surfaces . Use handles or knobs . 3. T o protect against electrical hazards , DO NO T immerse cord, plugs , or the appliance in water or other liquid.
3 GROUNDED PLUG T o reduce the risk of electric shock this appliance has a grounded plug (2 blades and 1 pin). If the plug does not fit fully into the electrical outlet contact a qualified electrician. Do not modify the plug in any way or use an adaptor .
HOW T O USE 1. Plug unit into a 120V AC outlet. T he red power light will come on and the LCD will display ‘---‘. 2. Press the On/Off button to turn the unit on. Press the Shade Button and select the desired setting. Y ou can choose between 6 different shade levels.
HELPFUL HINTS 1. Do not over mix batter or waffles will be tough. Stir batter only until large lumps of dry ingredients disappear . T he amount of batter required varies between 3/4 and 1 cup . 2. T o retain crispness , let the bak ed waffle cool on a wire rack to prevent steam from accumulating underneath.
RECIPES Classic W affles Sift together into large bowl: 1 1/2 cups all-purpose flour 1/2 cup cornstarch 2 tbsp . cornmeal (optional) 1 tbsp . baking powder 1 tsp . salt Whisk in separate bowl: 3 egg yolks 1 3/4 cups milk 1/2 tsp . v anilla extract 1/2 cup (1 stick) unsalted butter , melted Separately: 3 egg whites 2 tbsp .
Quick W affles 2 eggs 3/4 cup (180 ml) milk 2 tbsps . (30 ml) vegetable oil 1 cup (250 ml) flour 1 1/2 tsps . (8 ml) baking powder 1 1/2 tsps . (8 ml) sugar 1/2 tsp (3 ml) salt In medium bowl, beat eggs until thick, add milk and oil. Add dry ingredients, mix until smooth.
Blend the flour and water together . In a separate bowl, beat the egg yolks until pale yellow . Add to the flour and water mixture . Stir in the salt, pepper and melted butter or bacon fat. Set aside and allow to stand for at least an hour . Beat the egg whites until stiff and gently fold into the batter .
A short supply cord is provided to reduce the hazards of becoming entangled in or tripping over a long cord. Extension cords may be used if care is exercised in their use .
デバイスSalton WM-1186の購入後に(又は購入する前であっても)重要なポイントは、説明書をよく読むことです。その単純な理由はいくつかあります:
Salton WM-1186をまだ購入していないなら、この製品の基本情報を理解する良い機会です。まずは上にある説明書の最初のページをご覧ください。そこにはSalton WM-1186の技術情報の概要が記載されているはずです。デバイスがあなたのニーズを満たすかどうかは、ここで確認しましょう。Salton WM-1186の取扱説明書の次のページをよく読むことにより、製品の全機能やその取り扱いに関する情報を知ることができます。Salton WM-1186で得られた情報は、きっとあなたの購入の決断を手助けしてくれることでしょう。
Salton WM-1186を既にお持ちだが、まだ読んでいない場合は、上記の理由によりそれを行うべきです。そうすることにより機能を適切に使用しているか、又はSalton WM-1186の不適切な取り扱いによりその寿命を短くする危険を犯していないかどうかを知ることができます。
ですが、ユーザガイドが果たす重要な役割の一つは、Salton WM-1186に関する問題の解決を支援することです。そこにはほとんどの場合、トラブルシューティング、すなわちSalton WM-1186デバイスで最もよく起こりうる故障・不良とそれらの対処法についてのアドバイスを見つけることができるはずです。たとえ問題を解決できなかった場合でも、説明書にはカスタマー・サービスセンター又は最寄りのサービスセンターへの問い合わせ先等、次の対処法についての指示があるはずです。