VikingメーカーF20556の使用説明書/サービス説明書
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Viking Installation/ Use & Car e Manual Outdoor Gravity Feed ™ Char coal Smoker F20556 EN (102308 J) Viking Range Corporation 111 Front Str eet Greenwood, Mississippi 38930 USA (662) 455-1200 For product information call 1-888-VIKING1 (845-4641), or visit the Viking Web site at vikingrange.
Congratulations 3 W a r n i n g s W ARNING EXPLOSION HAZARD Do not use the smoker as storage area for flammable materials. Keep area clear and fr ee from combustible materials, gasoline, and other flammable vapors and liquids. Failure to do so can result in death, explosion, or fir e.
5 Important Safety Instructions Getting Started T able of Contents G et ti n g S ta rt e d Important Safety Instructions _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 5 Setup & Seasoning _ _ _ _ _ _.
7 Setup & Seasoning Getting Started Important Safety Instructions 6 Getting Started • Before storing, make sur e the smoker is cool. Keep stored outside in a well-ventilated area out of the r each of children. • Keep the ventilation opening at the top free and clear to allow proper flow of air .
9 Getting Started 8 Getting Started 1 2 3 5 4 Featur es Firing & Feeding 1. Remove the rain cap from the smoke stack of the smoker . Never operate your smoker with the rain cap on. 2. Make sure the main/fr ont door of the smoker is closed and latched.
Operation 1 1 1 0 Operation Smoking Smoki ng intensif ies the flav or by adding s moke to the c ooking pr ocess. T o achieve am ple smoke rin g and flavor a dd your favor ite choice of w ood chunks i nto the ash pa n throu gh the fir ebox door ( small door on r ight).
1 2 Operation Operation 1 3 Cold Smoking Chart Cooking Tips Food T ype Cold Smoking Time Beef 90 minutes Pork 60 minutes Chicken 4 0 minutes Duck 4 0 minutes Game (venison) 40 minutes Salmon/T una Fillets 40 minutes Shellfish (shrimp, scallops, oysters, etc.
1 5 1 4 Operation Cooking Tips Ribs Appr oximat e Cooking Ti me = 4 hours Use loi n back or spar e rib side s. Complet ely cover wi th favorit e rub. 1. Fill th e ash pan with so aked wood ch unks. 2. Bring smoker te mperatur e to 250° F and hold temp eratur e stead y .
1 7 Product Car e 1 6 Product Car e Service Infor mation If service is requir ed: 1. Call your dealer or authorized service agency . The name of the authorized service agency can be obtained from the dealer or distributor in your area.
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デバイスViking F20556の購入後に(又は購入する前であっても)重要なポイントは、説明書をよく読むことです。その単純な理由はいくつかあります:
Viking F20556をまだ購入していないなら、この製品の基本情報を理解する良い機会です。まずは上にある説明書の最初のページをご覧ください。そこにはViking F20556の技術情報の概要が記載されているはずです。デバイスがあなたのニーズを満たすかどうかは、ここで確認しましょう。Viking F20556の取扱説明書の次のページをよく読むことにより、製品の全機能やその取り扱いに関する情報を知ることができます。Viking F20556で得られた情報は、きっとあなたの購入の決断を手助けしてくれることでしょう。
Viking F20556を既にお持ちだが、まだ読んでいない場合は、上記の理由によりそれを行うべきです。そうすることにより機能を適切に使用しているか、又はViking F20556の不適切な取り扱いによりその寿命を短くする危険を犯していないかどうかを知ることができます。
ですが、ユーザガイドが果たす重要な役割の一つは、Viking F20556に関する問題の解決を支援することです。そこにはほとんどの場合、トラブルシューティング、すなわちViking F20556デバイスで最もよく起こりうる故障・不良とそれらの対処法についてのアドバイスを見つけることができるはずです。たとえ問題を解決できなかった場合でも、説明書にはカスタマー・サービスセンター又は最寄りのサービスセンターへの問い合わせ先等、次の対処法についての指示があるはずです。