VillawareメーカーBELGIAN WAFFLERの使用説明書/サービス説明書
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P R OFESSION AL B EL GIA N W AFF LER B akes a 1 1/4 in. thick, deep pocket, round Belgian waffle I nstructions & Re cipes P lease read all instructions carefully and keep this booklet for futur e reference.
IMPOR T A NT S AFEG U ARDS When using electrical appliances, basic safety precautions should always be follow ed, including the following: 1. Read all instructions. 2. Do not touch hot surfaces. U se handles. 3. T o protect against electric shock, do not immerse power cor d, plug or appliance in water or other liquid.
ELECTRICAL REQUIREMENT S A short power-supply cord is pr ovided to reduce the risk resulting fr om being entangled in or tripping over a longer cor d. There are longer extension cor ds available from a variety of r etail stores and may be used if care is exercised in their use.
7. When the green light goes on again and the W affle-T one aler t sounds, r otate waffler 180º to the left (counterclockwise). Y our waffles should be done according to the W affle Browning Control setting that y ou ’ ve chosen. If you want them darker , close the lid and continue baking until the desired color is achieved.
• When serving several waffles at one time, keep waffles hot and crisp by placing on a rack in a preheated 200°F o ven until ready to serve. • Already cooled waffles can be re-warmed and r e-crisped, individually , by returning to hot waffler . Set W affle Browning Control between 1 & 4.
R ecipes Classic W affles 1 1/2 cups all-purpose flour 3 large eggs, separated 1/2 cup cornstarch 2 tbsp. granulated sugar 2 tbsp. cornmeal (optional) 1 3/4 cups milk 1 tbsp.
Classic Buttermilk W affles 1 1/2 cups all-purpose flour 3 large eggs, separated 1/2 cup cornstarch 3 tbsp. granulated sugar 2 tbsp. cornmeal (optional) 1 3/4 cups buttermilk 1 tsp. baking po wder 1/2 tsp. pur e vanilla extract 3/4 tsp. baking soda 1/2 cup (1 stick) unsalted butter , 1 tsp.
Old W orld Belgian W affles (yeast-leavened) 2 1/2 cups all-purpose flour 3 large eggs 3 tbsp. granulated sugar 1/3 cup unsalted butter , melted 1 1/2 tsp. active dry yeast 1 tsp. pur e vanilla extract 1 1/4 tsp. salt 2 cups very warm milk (120 to130ºF to activate yeast) In large bowl, whisk together flour , sugar , yeast and salt to blend.
J alapeño-Cheddar Cor nmeal W affles 1 1/2 cups all-purpose flour 1 3/4 cups buttermilk 1 cup cornmeal 1/3 cup vegetable oil or butter , melted 1 tsp.
Chocolate W affles 1 1/2 cups all-purpose flour 1 cup granulated sugar 1 1/2 tsp. baking po wder 1 tsp. vanilla extract 1/2 tsp. salt 2 large eggs 1/2 cup (1 stick) unsalted butter 3/4 cup milk 2 ounces unsweetened chocolate, cut into chunks Sift together flour , baking powder and salt to blend thoroughly; set aside.
V410-34000-U00 Rev . 1 ONE- YEAR LIMITED W ARR ANT Y This Villa W ar e product is protected against defects in materials and workmanship for one year from the date of original purchase. If the product pro ves to be defective in materials or workmanship during this period, it will be repaired or r eplaced free of charge.
デバイスVillaware BELGIAN WAFFLERの購入後に(又は購入する前であっても)重要なポイントは、説明書をよく読むことです。その単純な理由はいくつかあります:
Villaware BELGIAN WAFFLERをまだ購入していないなら、この製品の基本情報を理解する良い機会です。まずは上にある説明書の最初のページをご覧ください。そこにはVillaware BELGIAN WAFFLERの技術情報の概要が記載されているはずです。デバイスがあなたのニーズを満たすかどうかは、ここで確認しましょう。Villaware BELGIAN WAFFLERの取扱説明書の次のページをよく読むことにより、製品の全機能やその取り扱いに関する情報を知ることができます。Villaware BELGIAN WAFFLERで得られた情報は、きっとあなたの購入の決断を手助けしてくれることでしょう。
Villaware BELGIAN WAFFLERを既にお持ちだが、まだ読んでいない場合は、上記の理由によりそれを行うべきです。そうすることにより機能を適切に使用しているか、又はVillaware BELGIAN WAFFLERの不適切な取り扱いによりその寿命を短くする危険を犯していないかどうかを知ることができます。
ですが、ユーザガイドが果たす重要な役割の一つは、Villaware BELGIAN WAFFLERに関する問題の解決を支援することです。そこにはほとんどの場合、トラブルシューティング、すなわちVillaware BELGIAN WAFFLERデバイスで最もよく起こりうる故障・不良とそれらの対処法についてのアドバイスを見つけることができるはずです。たとえ問題を解決できなかった場合でも、説明書にはカスタマー・サービスセンター又は最寄りのサービスセンターへの問い合わせ先等、次の対処法についての指示があるはずです。