Groupe SEB USA - T-FALメーカー700の使用説明書/サービス説明書
ページ先へ移動 of 12
STEAM CUISINE 700 TURBO DIFFUSION STEAM CUISINE 1000 TURBO DIFFUSION GEBRUIKSAANWIJZING • INSTRUCTIONS FOR USE • BRUGSANVISNING ANVÄNDNING • BRUKSANVISNING 5060382-Vitasaveur700 H-A-D-S-N 16/03.
Dampkogerens opbygning s. 20 Inden du tager dampkogeren i brug første gang s. 20 Brugsanvisning s. 20 Rengøring og vedligeholdelse s. 23 Oversigt ov er kogetider s. 24 Sikkerhedsadv arsler s. 27 Beschrijving v an het apparaat blz. 4 Vóór het eerste gebruik blz.
STEAM CUSINE 700 TURBO DIFFUSION STEAM CUSINE 1000 TURBO DIFFUSION 1 14 12 15 13 4 11 16 7 5 10 3 6 2 8 9 5060382-Vitasaveur700 H-A-D-S-N 16/03/01 16:18 Page c4.
Description of the appliance 1 Lid 2 Rice bowl 3 Separator (depending on model) 4 Clip-on handle 5 Large steam bowl (4 L) and remo- vable grids with integral egg holder (models 6162 and 6163) 6 Separa.
ENGLISH 4 5 6 7 Use of the various elements Single bowl model • Place the food in the bowl. • If you wish to cook different types of food at the same time, you can use the food separator (depending on model). Place it in the centre of the bowl - Fig.
Switching on Caution: make sure that the appliance is correctly assembled before use. Use only the special containers designed for the appliance. • Plug in. • Set the timer to the recommended co- oking time. • The on indicator lights up, and steam cooking begins - Fig.
ENGLISH Cleaning and maintenance • Do not use abrasive cleaning products or solvents. Cleaning the plastic accessories • The steam bowls are easily cleaned, thanks to their removable base. • Do not clean the plastic bowls with the scourer side of a sponge.
Lobster (tail) F rozen 2 pieces, 20-22 min. 400 g each Saint- Jacques F resh 400 g 10 min. Stir halfway through Flesh cooking Cooking is finished Shellfish Fresh 250/400 g 8-10 min. when the shells are open Prawns Fresh 400 g 6 min. Stir halfway through cooking Mussels Fresh 400 g 8-10 min.
Boneless 250 g 12 - 15 min. Chicken fillets Joints 450 g 30 - 35 min. ENGLISH Sausages Knackwurst 400 g 10 min. Prick before cooking Frankfurters 400 g 15 min. Meat • P oultry Food T ype Quantity Cooking Recommendations time Fresh 400 g 13-15 min. Cross over the asparagus Asparagus Frozen 400 g 16-18 min.
Couscous Medium grains grains 150 g/2 pers. 300 ml 5-6 min. Pasta Spaghetti 120 g/ 2 pers. 500 ml 18-20 min. Rice • Cereals • P asta Food T ype Quantity Quantity Cooking (glass) of water time White 200 g/2 pers. 300 ml 25 min. Rice 300 g/3 pers. 450 ml 35 min.
ENGLISH • The safety of this appliance complies with technical regulations and stan- dards in force. • Check that the voltage of the power supply corresponds to that shown on the appliance (alternating cur rent only).
S.A. SEB SELONGEY CEDEX • RC. DIJON B 302 412 226 • REF . 5060382 CONCEPTION GRAPHIQUE : A VANT PREMIÈRE / RÉALISA TION : adhoc.studio@wanadoo.fr 5060382-Vitasaveur700 H-A-D-S-N 16/03/01 16:18 P.
デバイスGroupe SEB USA - T-FAL 700の購入後に(又は購入する前であっても)重要なポイントは、説明書をよく読むことです。その単純な理由はいくつかあります:
Groupe SEB USA - T-FAL 700をまだ購入していないなら、この製品の基本情報を理解する良い機会です。まずは上にある説明書の最初のページをご覧ください。そこにはGroupe SEB USA - T-FAL 700の技術情報の概要が記載されているはずです。デバイスがあなたのニーズを満たすかどうかは、ここで確認しましょう。Groupe SEB USA - T-FAL 700の取扱説明書の次のページをよく読むことにより、製品の全機能やその取り扱いに関する情報を知ることができます。Groupe SEB USA - T-FAL 700で得られた情報は、きっとあなたの購入の決断を手助けしてくれることでしょう。
Groupe SEB USA - T-FAL 700を既にお持ちだが、まだ読んでいない場合は、上記の理由によりそれを行うべきです。そうすることにより機能を適切に使用しているか、又はGroupe SEB USA - T-FAL 700の不適切な取り扱いによりその寿命を短くする危険を犯していないかどうかを知ることができます。
ですが、ユーザガイドが果たす重要な役割の一つは、Groupe SEB USA - T-FAL 700に関する問題の解決を支援することです。そこにはほとんどの場合、トラブルシューティング、すなわちGroupe SEB USA - T-FAL 700デバイスで最もよく起こりうる故障・不良とそれらの対処法についてのアドバイスを見つけることができるはずです。たとえ問題を解決できなかった場合でも、説明書にはカスタマー・サービスセンター又は最寄りのサービスセンターへの問い合わせ先等、次の対処法についての指示があるはずです。