Masterbuiltメーカー20050412の使用説明書/サービス説明書
ページ先へ移動 of 12
Masterbuilt Manufacturing, Inc. 1 Masterbuilt Ct. Columbus, GA 31907 Customer Service 1-800-489-1581 www .masterbuilt.com Manual Code: 9805100023 08161 1-04SS T ools needed for assembly: Adjustable W .
• Unit is for outdoor use only . • Never use inside enclosed areas such as patios, garages, buildings or tents. • Never use inside recreational vehicles or on boats. • Never operate unit under overhead construction such as roof coverings, carports, awnings, or overhangs.
• When outside temperature is cooler than 65°F (18°C) and/or altitude is above 3,500 feet (1067m), additional cooking time may be required. T o insure that meat is completely cooked use a meat thermometer to test internal temperature. • Opening smoker door during cooking process may extend cooking time due to heat loss.
3 SOAPY W A TER TEST W ARNINGS & PROCEDURES W ARNINGS • Soapy W ater T est MUST be performed each time gas cylinder is connected to burner/hose or each time it is used.
RECIPES MAPLE GLAZED HAM 5-7 lbs Ham Shank or Butt (fully cooked, bone in) 1 ½ cup Maple Syrup 1 tsp Ginger ¼ tsp Nutmeg ½ tsp Allspice 16 Whole Cloves 1 can Pineapple Slices (canned) 1 jar Maraschino Cherries Hickory or Mesquite Chips Remove thick skin and trim fat leaving no more than ½” thick covering on ham.
P ARTS LIST P ART NO QUANTITY DESCRIPTION P ART NO QUANTITY DESCRIPTION 1 1 Smoker Body 16 1 Control Knob (pre-assembled) 2 1 Large Smoker Door w/ Logo Plate 17 1 Burner (pre-assembled) 3 2 Air Damper.
17 DUAL SMOKER OPERA TION 1. Fill flame disk bowl with up to 8lbs (3.6kgs) of charcoal. Stack briquets in a pyramid. 2. Add lighter fl uid following directions on fl uid container . Before lighting, place lighter fl uid at least 25 ft (8m) away from unit.
7 ASSEMBL Y • BEFORE ASSEMBL Y READ ALL INSTRUCTIONS CAREFULL Y . • ASSEMBLE UNIT ON A CLEAN, FLA T SURF ACE. • TOOLS NEEDED: ADJUST ABLE WRENCH, PHILLIPS HEAD SCREWDRIVER Do not tighten screws all the way . Leg frames may need to be adjusted during assembly .
15 1 STEP 18 Hang matchstick (22) on side of smoker body (1) as shown. Assembly is complete! Perform soapy water test to check for gas leaks before use (see pg 3). Note: Soapy Water T est MUST be performed each time gas cylinder is connected to burner/hose or each time it is used.
9 ASSEMBL Y STEP 5 Attach heat shield (20) to burner box (6) using screws (B) as shown. G 1 30 STEP 6 Mount drip cup bracket (30) to smoker body (1) using screws (G). B 20 B 6 14 ASSEMBL Y STEP 15 Slide cooking grates (12), onto cooking grate supports (21).
13 ASSEMBL Y 1 31 A E STEP 14 Insert cooking grate supports (21) into smoker body (1). STEP 13 Attach tank retainer (31) to smoker body (1) using screws (A) and nuts (E) as shown. Position propane tank as shown below . Insert and tighten wing screw (I) to secure propane tank to tank retainer (31).
11 ASSEMBL Y Carefully position smoker as shown. STEP 9 Attach air damper - square (29) to smoker body (1) using screw (A) and lock nut (D). 1 A D 29 STEP 10 Attach body handle (8) to smoker body (1) using screws (F) as shown. 8 1 F F 12 ASSEMBL Y STEP 11 Insert temperature gauge w/ beauty ring (13) into smoker door (2).
デバイスMasterbuilt 20050412の購入後に(又は購入する前であっても)重要なポイントは、説明書をよく読むことです。その単純な理由はいくつかあります:
Masterbuilt 20050412をまだ購入していないなら、この製品の基本情報を理解する良い機会です。まずは上にある説明書の最初のページをご覧ください。そこにはMasterbuilt 20050412の技術情報の概要が記載されているはずです。デバイスがあなたのニーズを満たすかどうかは、ここで確認しましょう。Masterbuilt 20050412の取扱説明書の次のページをよく読むことにより、製品の全機能やその取り扱いに関する情報を知ることができます。Masterbuilt 20050412で得られた情報は、きっとあなたの購入の決断を手助けしてくれることでしょう。
Masterbuilt 20050412を既にお持ちだが、まだ読んでいない場合は、上記の理由によりそれを行うべきです。そうすることにより機能を適切に使用しているか、又はMasterbuilt 20050412の不適切な取り扱いによりその寿命を短くする危険を犯していないかどうかを知ることができます。
ですが、ユーザガイドが果たす重要な役割の一つは、Masterbuilt 20050412に関する問題の解決を支援することです。そこにはほとんどの場合、トラブルシューティング、すなわちMasterbuilt 20050412デバイスで最もよく起こりうる故障・不良とそれらの対処法についてのアドバイスを見つけることができるはずです。たとえ問題を解決できなかった場合でも、説明書にはカスタマー・サービスセンター又は最寄りのサービスセンターへの問い合わせ先等、次の対処法についての指示があるはずです。