Masterbuiltメーカー20051011の使用説明書/サービス説明書
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Manual Code: 9805100022 04181 1-04JH T ools needed for assembly: Adjustable Wrench, Phillips Head Screwdriver *Actual product may differ from picture shown CARBON MONOXIDE HAZARD W ARNING Burning wood chips gives off carbon monoxide, which has no odor and can cause death.
• Unit is for outdoor use only . • Never use inside enclosed areas such as patios, garages, buildings or tents. • Never use inside recreational vehicles or on boats. • Never operate unit under overhead construction such as roof coverings, carports, awnings, or overhangs.
3 SOAPY W A TER TEST W ARNINGS & PROCEDURES REGULA TOR, BURNER AND GAS V AL VE CONNECTION & OPERA TION MA TCH LIGHT INSTRUCTIONS W ARNINGS • Soapy Water T est MUST be performed each time gas cylinder is connected to burner/hose or each time it is used.
P ARTS LIST HARDW ARE LIST REPLACEMENT P ARTS LIST P ART NO QUANTITY DESCRIPTION P ART NO QUANTITY DESCRIPTION 1 1 Smoker Body 14 1 V alve (pre-assembled) 2 1 Smoker Door 15 1 Ignitor (pre-assembled) .
7 8 ASSEMBL Y ASSEMBL Y • BEFORE ASSEMBL Y READ ALL INSTRUCTIONS CAREFULL Y . • ASSEMBLE UNIT ON A CLEAN, FLA T SURFACE. • TOOLS NEEDED: ADJUST ABLE WRENCH, PHILLIPS HEAD SCREWDRIVER Carefully position grill as shown. Do not tighten screws all the way .
9 10 ASSEMBL Y ASSEMBL Y STEP 6 Insert door handle (7) into smoker door (2). Secure using phillips screws (C). 7 2 C STEP 7 Insert temperature gauge (13) into smoker door (2). Secure in place with wing nut (D). 13 D 2 STEP 5 Mount body handle (8) to smoker body (1) using phillips screws (A).
12 11 ASSEMBL Y ASSEMBL Y STEP 9 Slide cooking grates (12), onto cooking grate supports (21). 21 12 STEP 11 Insert small hook end of grease clip (18) all of the way up through large hole in bottom of smoker body (1), turn grease clip clock- wise/counter-clockwise so that it is supported on small tab.
14 13 SMOKER IS READY FOR USE ASSEMBL Y STEP 13 When not in use, hang regulator/hose (23) on body handle (8) as shown. 8 23 WOOD SMOKING GUIDE FOR MEA TS WOOD FLA VOR POUL TRY FISH HAM BEEF PORK LAMB .
15 16 • When outside temperature is cooler than 65°F (18°C) and/or altitude is above 3,500 feet (1067m), additional cooking time may be required. T o insure that meat is completely cooked use a meat thermometer to test internal temperature. • Opening smoker door during cooking process may extend cooking time due to heat loss.
17 18 RECIPES MAPLE GLAZED HAM 5-7 lbs Ham Shank or Butt (Fully cooked, bone in) 1 ½ cup Maple Syrup 1 tsp Ginger ¼ tsp Nutmeg ½ tsp Allspice 16 Whole Cloves 1 Can Pineapple Slices (canned) 1 Jar Maraschino Cherries Hickory or Mesquite Chips Remove thick skin and trim fat leaving no more than ½” thick covering on ham.
Masterbuilt Manufacturing, Inc. 1 Masterbuilt Ct. Columbus, GA 31907 Customer Service 1-800-489-1581 www .masterbuilt.com.
デバイスMasterbuilt 20051011の購入後に(又は購入する前であっても)重要なポイントは、説明書をよく読むことです。その単純な理由はいくつかあります:
Masterbuilt 20051011をまだ購入していないなら、この製品の基本情報を理解する良い機会です。まずは上にある説明書の最初のページをご覧ください。そこにはMasterbuilt 20051011の技術情報の概要が記載されているはずです。デバイスがあなたのニーズを満たすかどうかは、ここで確認しましょう。Masterbuilt 20051011の取扱説明書の次のページをよく読むことにより、製品の全機能やその取り扱いに関する情報を知ることができます。Masterbuilt 20051011で得られた情報は、きっとあなたの購入の決断を手助けしてくれることでしょう。
Masterbuilt 20051011を既にお持ちだが、まだ読んでいない場合は、上記の理由によりそれを行うべきです。そうすることにより機能を適切に使用しているか、又はMasterbuilt 20051011の不適切な取り扱いによりその寿命を短くする危険を犯していないかどうかを知ることができます。
ですが、ユーザガイドが果たす重要な役割の一つは、Masterbuilt 20051011に関する問題の解決を支援することです。そこにはほとんどの場合、トラブルシューティング、すなわちMasterbuilt 20051011デバイスで最もよく起こりうる故障・不良とそれらの対処法についてのアドバイスを見つけることができるはずです。たとえ問題を解決できなかった場合でも、説明書にはカスタマー・サービスセンター又は最寄りのサービスセンターへの問い合わせ先等、次の対処法についての指示があるはずです。